Hajj

Hajj

Hajj ministeriet i Saudiarabien har kraftigt minskat antalet personer som får resa till Hajj från Sverige vilket har gjort det väldigt svårt för oss att arrangera i år. Vänligen kontakta oss vid frågor eller funderingar på bokning@hajj.se eller 08 – 509 109 02.

Man kan nu lämna in intresseanmälan till Hajj 2025, se länk nedan.
Vi uppmuntrar dig att registrera ditt intresse genom att fylla i vårt Hajj-intresseanmälan. På så sätt kan vi hålla dig uppdaterad om eventuella framtida utvecklingar och kontaktar dig när det är dags för registrering! Ni som har lämnat in intresseanmälan behöver inte skicka in ny anmälan.
Klicka HÄR för att komma till intresseanmälan för Hajj 2025.
Click HERE to get to the expression of interest for Hajj 2025.

Följ oss även på sociala mer – där kommer vi ge ut informationen när vi får den.

OM HADJ

Våra erfarenheter

Vår skapare Allah swt säger i Koranen:

وَأَتِمُّوا الْحَجَّ وَالْعُمْرَةَ لِلَّهِ[البقرة:196]

 OCH FULLGÖR vallfärden, såväl den större som den mindre, till Guds ära….
(2:196)

Islam består av fem pelare, bland dessa är Hadj. Hadj är den viktigaste resan en muslim kan göra. Alla muslimer är förpliktade att utföra Hadj om hälsan samt ekonomin tillåter. Under Hadj måste man upprätta de obligatoriska momenten. Resan sker till Mecka i Saudiarabien. Det är även sunnah (profetens tradition) att besöka profeten Muhammed i Medina. Hadj sker endast under månaden dhul hijja.

Vallfärden [skall fullgöras under] de kända månaderna. [2:197]

Företaget Hadj Omra Resor startade en gång för länge sedan på ideell basis med avsikten att endast arrangera hadj. Vi gör vårt bästa för att våra resenärer ska utföra Hadj resan precis som profeten Mohammed sav har gjort. Vi har dig som kund i fokus, vi vill hjälpa dig förverkliga din dröm.

Vi erbjuder två valbara resepaket för hajj, ordinarie paket och paket plus, mer info om dess innehåll finns nedan.

”Kungör för människorna [plikten att fullgöra] vallfärden. De skall komma till dig till fots och ridande på alla slag av snabbfotade riddjur och de skall komma från alla håll och från avlägsna trakter”

Koranen [22:27]

HADJ OMRA RESOR

Erbjuder