Res till Omra i grupp eller på egen hand

Gruppresa 2 (sommarlov)

1 augusti –  13 augusti 2023

Avresa sker från Stockholm och Göteborg

Priser publiceras i maj/juni

Klicka på grön ruta ovan för att anmäla till gruppresan under sommarlovet, vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Gruppresa 3 (höstlov)

26 oktober –  4 november 2023

Avresa sker från Stockholm och Göteborg.

Priser publiceras i juli/augusti

Klicka på grön ruta ovan för att anmäla till gruppresan under höstlovet, vi har begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Gruppresa 4 (jullov)

24 december – 3 januari 2024

Kontakta oss på bokning@hajj.se för att reservera din plats innan det blir slutsåld, vi har begränsat antal platser!

Vi nås enklast via mail numera sker alla anmälan till gruppresorna via länk ovan.

Resan till Omra kan ske på två olika sätt.

1- man reser med en researrangör för gruppresor tex med oss, Hadj Omra Resor.
Vi försöker under normala tider arrangera Omra gruppresor under skollov samt ramadan, dessa resor är ett heltäckande paket där reseledare/guide, visum, flyg, hotell med frukostbuffé, busstransport, infoträff/utbildning i hur man utför Omra samt resematerial ingår.

2- man reser på egen hand (privat), med t.ex. turistvisum. Då ordnar/bokar man allt på egen hand såsom flyg, hotell, transport och turistvisum.

HADJ OMRA RESOR

Erbjuder

OM OMRA

Omra gruppresa

Denna resa är för dig som vill resa med en grupp från Sverige till Omra. Vi rekommenderar resan varmt till individer som reser till Omra första gången, för familjer och äldre. Under resan har du en reseledare som visar hur man gör Omra. Reseledaren hjälper även till med kommunikationen, transporter, teologiska frågor etc. Du får möjlighet att få hjälp och stöd av en reseledare under hela resans gång. Gruppresan inkluderar hotell, flyg samt all transport inom landet. Vi flyger med olika flygbolag, det ger resenärerna att gör en så kallad stop-over på hemresan om vi informerar det inför resorna. Vi försöker alltid boka hotell som ligger gångavstånd från haram- moskén, dvs du behöver ingen transportmedel dit. Vi gör allt detta till ett förmånligt pris. Var god läs igenom kraven om du inte har gjort det redan, där finner du svar på vad du ska lämna in till oss. Vi önskar att passet och övriga papper lämnas till oss en månad i förväg och tillsammans med betalning av hela priset. Redan nu kan du fylla i intresseanmälan så att vi kontaktar dig när den detaljerade reseprogrammet är färdig.

Boka din Omra resa för Ramdan 2023, Gruppresa nr 1

OM OMRA

Omra privatresa

KRAV FÖR

Ansökan

Ni ska inkomma med följande:

    • Kopia på svenska pass, resedokument (inkl. kort från Migrationsverket) eller utländsk pass med uppehållstillstånd.
    • kopia på svenska pass, resedokument eller utländsk pass med uppehållstillstånd ska vara giltigt 6 månader från och med utresedatum. Helst mer än 7 månader vid ansökan.
    • Kopia på uppehållstillståndet för de som har det (ska vara giltig 6 månader from utresedatum).
    • 1 passfoto, OBS 4x4 eller 5x5 cm (foto ska vara i färg, utan glasögon och med vit bakgrund).

Viktigt att känna till:

    • Barn yngre än 16 år måste ha mahram.